Het pad naar terugkeer op de werkvloer na niet-aangeboren hersenletsel (NAH) kan een uitdaging zijn. Voor velen van ons is werk niet alleen een bron van inkomen, maar ook van voldoening en verbondenheid. Maar wanneer er sprake is van NAH, kunnen zich obstakels voordoen die niet alleen onszelf, maar ook onze collega’s en de werkgever beïnvloeden.
 
De gevolgen van NAH kunnen heel divers zijn, vaak variëren ze van vermoeidheid tot cognitieve uitdagingen. In welke sector je ook werkt, dat kan knap lastig zijn.
 
Onze collega Mieke heeft inmiddels al vele werkplekken bezocht en mensen ondersteunt. Mieke begrijpt de oorzaken en gevolgen van NAH op de werkplek en kan helpen bij het vinden van oplossingen die voor iedereen werken. Dit kan variëren van het herinrichten van de werkdag tot het aanpassen van taken om ze beter uitvoerbaar te maken. Ze vindt het ontzettend dankbaar werk om mensen letterlijk aan het werk te kunnen zetten.
 
Meer informatie? mieke@ergotherapiegrip.nl